Onze psychologen

Praktijk voor Psychologie biedt professionele zorg op maat en vanaf de intake tot het eind van de behandeling blijft u bij dezelfde psycholoog.

Marjan Pulles

Over Marjan

Marjan Pulles-Hendriks studeerde in 1997 af aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vanaf die tijd heeft zij als psycholoog in diverse werkvelden in de gezondheidszorg gewerkt. Hierdoor heeft zij ervaring in zowel de eerstelijns als tweedelijns psychologische behandelingen (GGZ) voor volwassenen en ouderen.

Marjan is gekwalificeerd Gezondheidszorgpsycholoog BIG, Cognitief Gedragstherapeut VGCt®, senior Schematherapeut en EMDR Europe Practitioner VEN therapeut.

Marjan houdt op maandag online spreekuur, dinsdagochtend en woensdagochtend spreekuur op locatie in Brakkenstein (Nijmegen). Op donderdag houdt zij spreekuur op de locatie De Wedren (Nijmegen-Oost).

Kwalificaties
GZ-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut VGCt®, Senior Schematherapeut, EMDR Europe Practitioner VEN.

Talen
Nederlands, Engels

Big Registratie
69060920325

Wachttijd
momenteel niet werkzaam

Visitatie certificaat

Link

Kwaliteitsstatuut
Link

Dieuwertje Otten

Over Dieuwertje

Dieuwertje Otten is in 2008 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij heeft op verschillende plekken ervaring opgedaan in de eerste- en tweedelijns GGZ met het werken met volwassenen. Zij is EMDR Europe Practitioner VEN therapeut en bekend met cognitieve gedragstherapie en MBCT. Tevens heeft zij ervaring opgedaan met trauma gerelateerde klachten, angst-/ stemmingsklachten en in arbeidsre-integratie en coaching. Zij is gekwalificeerd Gezondheidszorgpsycholoog BIG en EMDR-therapeut.

Dieuwertje houdt op maandag en dinsdag spreekuur op de locatie De Wedren (Nijmegen-Oost). Op vrijdag overdag houdt zij spreekuur op de locatie in Brakkenstein (Nijmegen).

Therapievormen
Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Oplossingsgerichte/positieve psychologie, Mindfulness, Internettherapie

Kwalificaties
Gezondheidszorgpsycholoog BIG, EMDR Europe Practitioner VEN

Talen
Nederlands

Lidmaatschap
NIP, EMDR

Big Registratie
69917082325

Wachttijd
4-8 weken

Visitatie certificaat
Link

Kwaliteitsstatuut
Link

Helene van Verseveld

Over Helene

Helene van Verseveld studeerde in 2004 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij heeft op verschillende plekken ervaring opgedaan in de eerste- en tweedelijns GGZ waar zij werkte met adolescenten en volwassenen. Klachten waar zij cliënten mee helpt, zijn onder andere verslavings- en persoonlijkheidsproblematiek, angst- en stemmingsklachten en ADHD. Zij is bekend met EMDR, ACT en schematherapie. Zij is gekwalificeerd Gezondheidzorgpsycholoog BIG en Cognitief Gedragstherapeut.

Helene houdt op woensdag, donderdag en vrijdag spreekuur op locatie De Wedren (Nijmegen-Oost).

Therapievormen
Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Schematherapie,
Oplossingsgerichte/positieve psychologie, Acceptatie & Commitment therapie (ACT)

Kwalificaties
GZ-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut

Talen
Nederlands, Engels

Lidmaatschap
NIP

Big Registratie
19916823125

Wachttijd
4-8 weken

Visitatie certificaat
Link

Kwaliteitsstatuut
Link

Tanja Broekman

Over Tanja

Tanja Broekman studeerde in 2005 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze heeft als psycholoog gewerkt in verschillende werkvelden. Zo heeft zij veel ervaring op kunnen doen in behandelingen binnen de generalistische Basis-GGZ en de Gespecialiseerde-GGZ voor adolescenten, volwassenen en ouderen. Klachten waar zij cliënten mee kan helpen liggen onder andere op het gebied van angst, stemming, persoonlijkheid, werk-gerelateerde problematiek (zoals burn-out), verslaving en (rouw)verwerking. Zij is bekend met cognitieve gedragstherapie, EMDR en technieken uit de schematherapie en mindfulness. Ze is gekwalificeerd Gezondheidszorgpsycholoog BIG.

Tanja houdt op maandag- en dinsdagmiddag /avond en donderdagochtend spreekuur op locatie Brakkenstein (Brakkenstein).

Therapievormen
Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Schematherapie, Mindfulness

Kwalificaties
Gezondheidszorgpsycholoog BIG, EMDR-therapeut

Talen
Nederlands, Engels

Lidmaatschap
LVVP

Big Registratie
39919225525

Wachttijd
4-8 weken

Visitatie certificaat
Link

Kwaliteitsstatuut
Link

Barbara Raaijmakers

Over Barbara

Barbara Raaijmakers is in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Inmiddels heeft zij meer dan 15 jaar behandelervaring in zowel de generalistische basis GGZ als in de specialistische GGZ. Klachten waar zij cliënten mee helpt, zijn angst- en stemmingsklachten, traumaklachten en overspannenheid en burnout klachten. Zij is bekend met cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Barbara is gekwalificeerd Gezondheidszorgpsycholoog BIG, Cognitief Gedragstherapeut VGCt® en supervisor VGCt®, Psycholoog NIP.

Barbara houdt op maandagochtend spreekuur op locatie in Brakkenstein (Nijmegen). Op maandagmiddag en woensdagmiddag-/ avond houdt zij spreekuur op de locatie De Wedren (Nijmegen-Oost).

Therapievormen
Cognitieve gedragstherapie, EMDR

Kwalificaties
GZ-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut VGCt® ,
supervisor VGCt®

Talen
Nederlands, Engels

Lidmaatschap
LVVP, VGCT,NIP

Big Registratie
39911917025

Wachttijd
8-12 weken

Kwaliteitsstatuut
Link