Tanja Broekman

Afspraak maken

Over Tanja

Tanja Broekman studeerde in 2005 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze heeft als psycholoog gewerkt in verschillende werkvelden. Zo heeft zij veel ervaring op kunnen doen in behandelingen binnen de generalistische Basis-GGZ en de Gespecialiseerde-GGZ voor adolescenten, volwassenen en ouderen. Klachten waar zij cliënten mee kan helpen liggen onder andere op het gebied van angst, stemming, persoonlijkheid, werk-gerelateerde problematiek (zoals burn-out), verslaving en (rouw)verwerking. Zij is bekend met cognitieve gedragstherapie, EMDR en technieken uit de schematherapie en mindfulness. Ze is gekwalificeerd Gezondheidszorgpsycholoog BIG.

Tanja houdt op maandagmiddag en -avond en op donderdag spreekuur in Villa Westhof (Nijmegen-Oost) en op woensdagmiddag en -avond op locatie Brakkenstein (Nijmegen).

Kwalificaties
Gezondheidszorgpsycholoog BIG, EMDR-therapeut

Talen
Nederlands, Engels

Big Registratie
39919225525

Tanja Broekman:

Samen met de cliënt kijken naar waar de klachten vandaan komen, hoe de klachten zich in stand houden en van daaruit mogelijkheden zien voor verandering. Dit vind ik een mooi proces. Ik werk doelgericht en resultaatgericht en vind het belangrijk dat de cliënt zich begrepen en gehoord voelt. Wederzijdse openheid en humor vind ik prettig en helpen in mijn ogen vaak mee in de behandeling.