Marjan Pulles-Hendriks

Afspraak maken

Over Marjan

Marjan Pulles-Hendriks studeerde in 1997 af aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vanaf die tijd heeft zij als psycholoog in diverse werkvelden in de gezondheidszorg gewerkt. Hierdoor heeft zij ervaring in zowel de eerstelijns als tweedelijns psychologische behandelingen (GGZ) voor volwassenen en ouderen.

Marjan is gekwalificeerd Gezondheidszorgpsycholoog BIG, Cognitief Gedragstherapeut VGCt®, senior Schematherapeut en EMDR-therapeut. Zij is tevens gekwalificeerd ParkinsonNet therapeut.

Marjan houdt op dinsdag, donderdag en vrijdag spreekuur op locatie in Brakkenstein (Nijmegen) en op woensdagochtend in Villa Westhof (Nijmegen-Oost).

Therapievormen
Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Schematherapie,
Oplossingsgerichte/positieve psychologie, Internettherapie, Virtual Reality

Kwalificaties
GZ-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut VGCt®, senior Schematherapeut, EMDR-therapeut, ParkinsonNet therapeut.

Talen
Nederlands, Engels

Lidmaatschap
LVVP

Big Registratie
69060920325

Kwaliteitsstatuut

Marjan Pulles:

Mijn interesse is gedurende de jaren steeds meer uitgegaan naar de eerstelijnspsychologische zorg waardoor ik dan ook in 2008 Praktijk voor Psychologie heb opgericht. Het samen met de cliënt onderzoeken van de onderliggende oorzaken van de klachten en samen zoeken naar welke mogelijkheden er zijn om de klachten te verminderen vind ik een mooie uitdaging. Het doel hierbij is dat de cliënt na de sessies voldoende handvatten heeft om zelf verder te kunnen gaan.